ADAX NEO fűtőpanel – a dizájnos

ADAX NEO norvég panel - norvég elektromos fűtés

Adax Neo norvég panel főfűtésre

Az Adax Neo norvég panel a norvég elektromos fűtések közül egyesíti és teljesíti a gazdaságos működés és a modern esztétikai megjelenés által támasztott követelményeket a fűtés világában.

Kecses, elegáns kivitelét 2008-ban Norvég Dizájndíjjal honorálták.

Ha egy teljesen egyedi, minden enterirőrbe kiválóan illeszkedő, színes és fiatalos fűtőpanelt szeretne, válassza az Adax Neo fűtőpanelt!

A továbbiakban ismerkedjen az Adax Neo típus további, egyedi jellemzőivel. Ha a fűtőpanelek konkrét méreteire és áraira kíváncsi, vagy rendelni szeretne, akkor kattintson a fenti gombra, ami egyenesen a webáruházunkban megvásárolhatóan mutatja meg a különböző méretű és teljesítményű paneleket!

Több panel esetén automatikus végösszeg kedvezmény és természetesen ingyenes szállítás is jár!

Teljesítmények:  400 – 600 – 800 – 1000 – 1200 – 1400 – 2000W

szürke adax neo norvég fűtés
piros alacsony Adax Neo NL panel széria

Hol használjuk az ADAX NEO panelt?

  • jól szigetelt, normál belmagasságú (kisebb, mint 3 m) helyiségekbe
  • modern lakásokba, ahol a kellemes meleg mellett fontos az egyedi megjelenés is
  • irodákba, üzlethelyiségekbe, szalonokba, kiemelten igényes belső terekbe

Mi jellemzi a norvég elektromos fűtőpanelek működését?

Összegyűjtöttük az Adax Neo fűtőpanelekre is igaz általános jellemzőket. 

Kérjük, olvassa el ezt, ahol bővebben írtunk a norvég fűtés általános tulajdonságairól, mielőtt jobban megismerkedik az Adax Neo típussal.

ADAX garancia – gyári cseregarancia

A gyártó minden ADAX NEO fűtőpanelre

 5 év cseregaranciát biztosít.

Ezen felül +3 év javítási garancia vásárolható az ADAX NEO panelekre, ennek aktuális díja bruttó 8000 Ft panelenként.

Adax Neo norvég panel kinézete

Az Adax Neo 2008-as megjelenése óta több jelentős dizájn díjat is nyert különböző lakberendezési kiállításokon. A felhasznált anyagok magas minősége, a különleges és letisztult formavilág, valamint a többféle választható szín garantálja, hogy a fűtőtest a lakás berendezésének a szerves részévé váljon. A meleg levegőt kiengedő nyílások a panel tetején, rejtve találhatóak, így a letisztult formák erőteljesen hatnak.

Az Adax Neo ötféle színben rendelhető raktárról, így bármilyen stílusú helyiségbe könnyen beilleszthető. Mind az öt, alábbi szín gyári, alapáras szín, felár nélkül rendelhető.

Sajnos az egyedi színek rendelése pillanatnyilag nem elérhető az országban, a sokszor 2-3 hónapos szállítási határidő nem felelt meg cégünk elvárásainak.

Adax Neo színválaszték

Adax Neo fűtőpanel vezérlése, termosztátja

Az ADAX NEO norvég panel  beépített digitális programtermosztátja folyamatosan ellenőrzi a fűtendő helyiség hőmérsékletét és szavatolja a program hatékony energiafelhasználását.
Tetszőlegesen beállíthatunk két hőmérsékletet (komfort és takarék), ezeket a nap különböző szakaszaiban váltogathatjuk, ezzel akár 15-25% energiát megtakaríthatunk.

2018-tól az Uniós előírásoknak megfelelően – ERP READY – már szellőztetés érzékeléssel is rendelkezik. Ablaknyitás érzékelője amikor hirtelen hőmérséklet csökkenést tapasztal, kikapcsolja a fűtést, majd megfelelő idő elteltével visszaáll az eredeti programra.

Ha több helyiséget szeretnénk fűteni, akkor sem kell központi rendszerben gondolkodni, mert minden különböző funkciójú helyiségben a használathoz szükséges  optimális hőmérsékletet tudjuk garantálni, ráadásul egymástól függetlenül.

A panel felületén a jobb felső sarokban digitális kijelző kapott helyet, melynek segítségével egyszerűen programozhatóvá válik a termosztát, a panel oldalán elhelyezkedő, rejtett gombok segítségével. Ezekkel tudjuk beállítani a komfort és takarék-hőmérsékletet, az időt, a napokat. A termosztát ezen kívül az alábbi funkciókkal is rendelkezik:

  • Napi/heti program
  • Gyerekzár
  • Nyitott ablak érzékelése
norvég fűtőpanel termosztát - ADAX NEO

ADAX NEO norvég panel működése

Az ADAX  NEO norvég panel sem hagyományos izzószállal működik, hanem egy speciális kerámiamagos fűtőbetéttel (2014-től “X” keresztmetszetű, lamellás, továbbfejlesztett változat), amely alacsony hőmérsékleten működik, ezáltal kevesebb áramot fogyaszt és egészségre nincs káros hatása.

A fűtésteljesítményt még gazdaságosabbá teszi a precíz elektronikus vezérlés.

A fűtés fajtája konvekciós! Azaz az alumínium lamellák nagy felületén felmelegedő levegő a fajsúlykülönbség elvén emelkedik fel, és kering be a fűtendő helyiség teljes területére. Egy meleg levegő henger alakul ki, az áramlás teljesen csendben jön létre, hiszen nincs ventilátor a panelben, amely a hangtalan működést garantálja!

A meleg levegőt kiengedő nyílások a panel hátulján, rejtve találhatóak, azok szemből nem láthatóak, így a letisztult formák erőteljesen hatnak, sőt a panel felülete is alacsony hőmérsékletű marad, így gyerekszobákba is ajánlott a használatuk.

Adax Neo norvég fűtőpanel