Beha norvég panelek

BEHA norvég panel - norvég fűtés BT vagy WIFI vezérléssel

Beha norvég panel

BEHA norvég panel – klasszikus kinézet, egyszerű kezelhetőség,  norvég gyártás

A BEHA PB fűtőpanelek egyszerű, tekerőgombos vezérlésűek és hagyományos kialakításúak. 

Bluetoothon keresztül okostelefonos alkalmazás segítségével is irányíthatja a BEHA PB  készüléket, így a hatókörön belül telefonról vezérelheti és programozhatja a fűtőpanelt. 

A Magyarországon régebben bevezetett BEHA wifis verzióját, a BEHA PV sorozatot  pillanatnyilag nem forgalmazzuk a sok távoli elérési probléma miatt! Reméljük a gyár hamarosan biztos hátteret ad a távoli elérésnek is. (2023 eleje)

BEHA norvég panel – a GYÁR

BEHA fűtőpaneleket a norvégiai Porsgrunn városában gyártják.

A gyár 1912 óta elektronikai termékeket gyárt, jelenleg 10 millió terméket évente. 1912-ben az első elektromos fűtőkészülék hasonlított a mai kisméretű kályhákra, elektromos ellenállásos fűtőbetét szolgáltatta a meleget. Később konyhai gépekkel bővült a termékpaletta, mindezek mellett húzóágazat az elektromos fűtőpanelek gyártása.

A fűtőpanelek 2014-ben megújultak, 2016-ban a vezérlések és termosztátok terén történtek fejlesztések. A termék esztétikus, strapabíró csomagolásban jut el a végfelhasználóhoz.

A Beha PB fűtőpanel IP 24-es védettséggel rendelkezik, ami a vízmentesség tekintetében a „fröccsenő víz ellen védett” kategória.

Ennek alapján használható a készülék minden egyéb ráfordítás nélkül fürdőszobákban, zuhanyzókban, vizes helyiségekben, azonban vízsugárnak kitenni nem szabad.

BEHA BT vezérlése
BEHA norvég panel BT termosztát

BEHA fűtőpanel konvekciós fűtése

A Beha norvég panel a legkorszerűbb „X” keresztmetszetű lamellás fémötvözet fűtőbetéttel adja a meleget, túlfűtés elleni védelemmel.

Nincs ventilátor, nincs zavaró hang és hőmozgásból származó kattogás sem a belső felépítés miatt. Az fűtőpanel alján beáramló levegő a fajsúlykülönbség miatt a melegedés után felfelé előre távozik a készülékházből a helyiségen belül meleg levegő hengert hozva létre, ami a távoli pontokat is bemelegíti.

Hová ajánljuk a BEHA panelt?

  • Olyan otthonokba, ahol az állandó hőmérséklet tartása az elsődleges, nem szükséges részletes programozás.
  • Olyan felhasználók számára, akik egyszerű, tekerőgombos beállítást szeretnének.
  • Azoknak, akik kedvező árú, de mégis minőségi, norvég fűtőpanelt szeretnének.
  • Fürdőszobákba, mivel IP24-es védelmének köszönhetően fröccsenő víz- és páraálló.

Beha norvég panel cseregarancia

A gyártó minden Beha PB fűtőpanelre 5 év cseregaranciát biztosít. A garancia teljes körű, minden alkatrészre vonatkozik, rendeltetésszerű használat esetén.

A vásárlás utáni 5 évben minden jellegű meghibásodás esetén azonnal cseréljük a terméket. 

A Beha fűtőpanelek esetében nem kell hosszú bevizsgálásokra számítania, ha nem működik, akkor cseréljük

BEHA panel Bluetooth vezérlése

Ingyenes okostelefonos alkalmazással további funkciók is elérhetők a Beha fűtőpanel vezérlésekor. Ehhez engedélyezni kell a telefonon a Bluetooth kapcsolatot, valamint a hatókörön belül kell tartózkodni.

Távirányítás: A helyiségben tartózkodva állíthatjuk a fűtőpanelen beállított hőmérsékletet telefonunk segítségével is.

Programozás: Egyedi programot/hőmérsékletet állíthatunk be egy-egy napra vagy hétre. A beállított programot a fűtőpanel memóriája megjegyzi, így ha elhagyjuk a helyiséget, akkor az adott program szabályozza tovább a hőmérsékletet.

Programozni a készüléken nem tudunk!

A BEHA fűtőkészülék önálló fűtésre tervezett fűtőpanel, mely minden fűtési körülményre ajánlott és használható főfűtésre és kiegészítő fűtésre is!

A készülék felszereléséhez nem kell villanyszerelő segítségét kérni, kivétel, abban az esetben, ha direktben szeretné bekötni, azt villanyszerelővel kell végeztetni.

Az esetleges direkt bekötésnél vezeték elvágása (dugvilla levágása) nem jár garanciavesztéssel. Minden készülék csomagjában a fűtőpanel hátfalra rögzítve ott a fali konzol, mely falra erősítése után a fűtőpanel felakasztásával és a dugvilla dugaljba helyezésével a készülék már üzembe is helyezhető!

BEHA norvég panel a fürdőszobában, IP24
BEHA elektromos fűtőpanel