GLAMOX norvég fűtőpanel

Glamox fűtőpanel - Glamox WIFI és Glamox DT norvég panelek

Glamox wifi fűtőpanel

Glamox fűtőpanel a legrosszabb körülmények közé is

A Glamox fűtőpanel a norvég Adax gyár legnagyobb múltú terméke, harmadik évtizede  bizonyít Norvégia leghidegebb részein is. Természetesen csak az alapkialakítás maradt, a fűtőpanel lelke – amin a fogyasztás elsősorban múlik -, az folyamatos fejlesztés alatt van, a kor követelményeinek megfelelően. A GLAMOX elektromos fűtőpanel család tagjaival biztonságosan fűti be otthona minden helyiségét, beleértve a fürdőszobát is, akár távoli eléréssel, felügyelettel.

Glamox norvég fűtés egyedi kialakítása, gazdaságossága

A Glamox fűtőpanel esztétikai megjelenésében követi a skandinávok által közkedvelt visszafogott, jövőbe mutató, egyúttal örök divatú dizájnt, letisztult fehér áramvonalas formavilága egyedivé teszi bármilyen lakókörnyezetben.

Az előre irányuló légkivezetés,  a skandináv házkialakítás megakadályozza, hogy az elkészített meleg levegő a hideg falra áramoljon, így egyből a helyiség légterébe juttatja a meleg levegőt, a falon történő visszahűlés és hőleadás nélkül.

Ezért bár konvekciós fűtés, így is  ajánljuk nagy belmagasságra és rosszabb épületfizikai körélmények közé gazdaságos üzemeltetésre, elektromos fűtésre.

Tehát a  Glamox fűtőpanel legfeltűnőbb tulajdonsága a felső légkivezetés minősége és a relatív nagy hosszúság.

Azonos teljesítménynél ennél hosszabb (szélesebb) fűtőtestet nem találunk e területen! A Glamox TPA20 2000W norvég panel 167 cm hosszú.

A Glamox fűtőpanel így egy széles sávban indítja felfelé és forgatja meg a levegőt az adott helyiségben, viszonylag alacsony hőmérsékleten, hiszen az adott hőenergiát nagyobb felületen (sávban) adja le. Így pl. ideális fűtőtestje egy hosszú nappalinak, ahol esetleg két fűtőtest is szükséges a fűtéshez a hosszú falon elhelyezve! A fűtőbetét – ugyanúgy, mint a többi norvég fűtőpanelben – egy kerámiamagos, alumínium lamellákkal megnövelt felületű egység, amely így könnyedén melegíti fel a levegőt, létrehozva a konvekciós fűtést.

Fürdőszobai fűtésre kialakított GLAMOX TPVD szériáról bővebben itt olvashat oldalunkon: Norvég fűtés fürdőszobába

glamox tpa 2000W norvég fűtőpanel

Hova ajánljuk a normál körülményeken túl?

A Glamox a normál (átlagos) hőszigetelésű és átlagos (max. 2,7m) belmagasságú helyiségeken túl gazdaságosan használható rosszabb körülmények között is. Hol?

  • Szigeteletlen vagy régi épületekben
  • Nagy alapterületű szobákban
  • Jó állapotú vályogházakban
  • Nagy belmagasságú helyiségekben (3-4 m)

Mi jellemzi a Glamox norvég elektromos fűtőpanelek működését?

Nincs ventilátor és egyéb mozgó alkatrész. Egyszerűen a hideg és meleg levegő fajsúlykülönbsége miatt jön áramlásba a levegő.

Tiszta konvekciós fűtés! Teljesen hangtalanul, alig érezhető áramlással működik, de mégis hatékonyan.

Kérjük, olvassa el ezt, mielőtt jobban megismerkedik az Glamox típussal.

Glamox garancia – gyári cseregarancia és Garancia Plusz

A gyártó minden Glamox fűtőpanelre 5 év cseregaranciát biztosít.

Ezen felül +3 év javítási garancia vásárolható a Glamox panelekekre, ennek aktuális díja bruttó 8000 Ft panelenként.

A Garancia Plusz szolgáltatást az adott fűtőpanel kosárba helyezése után tudja megrendelni.

okos norvég fűtőpanel
Glamox panel ár

Glamox DT panel kijelző, heti programozási lehetőség

A Glamox norvég fűtőpanel cserélhető beépített termosztáttal rendelkezi. A régebben is piacon lévő típus a DT kivitel, melynek szoftvere folyamatos fejlesztés alatt van.

A panel jobb felső sarkában található digitális kijelzőn láthatjuk a beállított hőfokot, valamint a kijelző melletti gombok segítségével végezhetjük el a programozás beállításait. A programozás segítségével a fűtőpanel automatikusan változtatja a komfort- és takarék hőmérsékletet a beállított értékek alapján.

További funkciók:

– Ablaknyitás érzékelő: Bekapcsolása esetén a termosztát érzékeli a nyitott ablakot

– Adaptív indítás: Az előre beállított hőmérsékletet a termosztát a kívánt időre állítja be

– Állandó komfort és csökkentett hőmérséklet érték: ha a beállított heti programtól szeretne eltérni ezt könnyen megteheti ezzel a funkcióval

– 24 órás védelem áramkimaradás esetén (A beállított programot max 24 órás áramkimaradás esetén sem felejti el)

– A kijelző fényerejének automatikus csökkentése, hogy Önt éjszaka se zavarja a LED kijelző

A 2023-as újdonság a WT termosztát megjelenése, a GLAMOX WIFI fűtőpanel már vásárolható, mindössze 10.000.-Forintos felárral a DT kivitelhez képest!

Glamox wifi norvég fűtőpanel termosztát, WT

Glamox WT wifi – okos fűtőpanel a zordabb időjárásra

 2023-ban tehát végre a Glamox is megkapta az Adax WIFI panelek jól bevált, stabil wifis vezérlését, így nem kell akkor sem kompromisszumot kötnie, ha a hagyományos formát és mindenes használhatóságot szeretné ötvözni az okos vezérléssel.

Glamox wifi a mindentudó fűtőpanel távoli eléréssel!

Termosztát manuális vezérlése

Amikor felszereli és bekapcsolja a fűtőpanelt, az azonnal képes fűteni a helyiséget. A hőfok szabályozható a kezelőn található gombok segítségével. A készülék ekkor is ki-be kapcsolva tartja a beállított hőfokot.

Glamox wifi távvezérlése

Ha a fűtendő helyiségben elérhető megbízható wifi hálózat, akkor intelligens épületvezérlés nélkül is szabályozhatja távolról a hőmérsékletet. Ehhez mindössze a megfelelő okostelefonos alkalmazást kell letöltenie és párosítani a készülékeket a helyi wifi hálózattal. A rendszer már több éve működik Magyarországon is stabilan és megbízhatóan. Az applikáció pedig sok más nyelv mellett magyarul is használható. Ezek után a fűtőpanelek működése gyakorlatilag bárhonnan irányítható, ellenőrizhető, programozható!

Nem szükséges központi egység

Minden Glamox Wifi panel beépített wifi vevőegységgel rendelkezik, így a fűtésrendszer üzemeltetéséhez nincs szükség külön központi egység beszerzésére. Ezáltal lényegesen olcsóbban építheti ki okos fűtését.

Glamox, mint mobil elektromos fűtés

Természetesen a Glamox wifi és Glamox DT panelekhez is használhatóak a külön megvásárolható lábak, melyekből utángyártott kivitel is elérhető. Így a fűtőpanelek mozgathatóak, több helyiségben is használhatóak, illetve a fűtésidény végén el is rakhatóak kevésbé zavaró helyre a lakásban. Gurulós láb nem létezik a kínálatban, az áthelyezés fix lábakon sem nehéz, tekintve a fűtőpanelek kis tömegét!

Glamox wifi programozás, applikáció
Wifi programozási lehetőségek
Glamox wifi applikáció okostelefonra

Glamox wifi alkalmazás

Az Glamox Wifi applikáció teljesen magyar nyelvű és kezelése percek alatt megtanulható. Az alkalmazás főbb lehetőségei:

  • A világ bármely (wifis) pontjáról irányítható és ellenőrizhető lakása fűtésrendszere
  • Fűtőpanelek zónákba rendezhetőek, azaz helyiségenként több Glamox wifi panel is üzemeltethető egyforma beállításokkal
  • Egyéni, részletes programok állíthatóak be a tulajdonos életvitelének megfelelően, de gyári programok is segítenek az egyszerű programozásban
  • Gyerekzár beállításával letiltható a fűtőpanel manuális szabályzása (apartmanok, szobák kiadásánál sem rossz tulajdonság)
  • Mérhető és nyomon követhető az egyes fűtőpanelek fogyasztása
  • Glamox fűtőpanelek integrálhatóak a  meglévő vagy fejlesztés alatt lévő okosotthon rendszerbe

Glamox fűtőpanel ár, méretek és árlista az alábbi gombra kattintva érhető el!

okos norvég fűtés
okos fűtőpanel