ADAX NEO WIFI panel – az okos

Norvég wifi fűtőpanel - ADAX NEO WIFI fűtőpanel

norvég wifi fűtőpanel

Okos norvég wifi fűtőpanel, elegáns külsővel

A norvég wifi fűtőpanel egyik legújabb, a felhasználók igényei alapján kialakított verziója az ADAX NEO WIFI panel.  Ha egy modern, okostelefonról távolról is irányítható, emellett letisztult külsejű és minden enteriőrbe kiválóan illeszkedő megoldást keres, akkor az Adax Wifi elektromos fűtőpanel tökéletes választás lehet.

Nézzük is, hogy miért!

Hová ajánljuk az ADAX norvég wifi fűtőpanelt?

 • Lakásába, házába, ha szeretné mindig az aktuális napi teendőihez és időbeosztásához alakítani a fűtését.
 • Gyerekszobákba, mert egyrészt alacsony a norvég wifi fűtőpanel hőmérséklete, másrészt gyerekzárral rendelkezik a termosztát. Sőt, ha a gyerekek elnyomkodják a beállítást, távolról is vissza tudja állítani a korábbi értékeket.
 • Hétvégi házakba, nyaralókba, hogy mindig kellemes meleg fogadja érkezésekor.
 • Irodákba, üzlethelyiségekbe, ahol változó az ügyfélforgalom és csak időnkénti (nem rendszeres) nyitvatartásra van szükség.
 • Hotelekbe, kiadó apartmanokba, ahol a gyerekzár segítségével vendégei helyett kizárólag Ön szabályozhatja a helyiségek fűtését és így a rezsi is felügyelet alatt lehet
 • Kiegészítő fűtésként is remek megoldás e norvég wifi fűtőpanel, ellenőrizhetővé válnak a helyiségben zajló folyamatok, így képet kap elsődleges fűtése működéséről is.

Fajták, kialakítás – kétféle normál és egy kompakt kivitelben

A norvég wifi fűtőpanelek közül az ADAX WIFI panelt nyílások és egyéb zavaró alkatrészek nélküli dizájn jellemzi szemből. A meleg levegőt kiengedő nyílások a panel tetején, rejtve találhatóak, így a letisztult formák erőteljesen hatnak. A termosztát is a dizájn előlap mögött található elrejtve, melyet a norvég wifi panel főlé hajolva programozhatunk, ha épp nem a telefonos applikációt használjuk.

Komoly előny a nem előlapos fűtőtestekkel szemben, hogy az előlap nem melegszik fel jelentősen, így ezek az elektromos fűtőtestek gyerekszobákba is nyugodtabban ajánlhatóak.

Felszerelés és bekapcsolás után a fűtőpanel üzemkész, így az rögtön képes fűteni a helyiséget. A hőfok, így a szoba hőmérséklete szabályozható a kezelőn található gombok segítségével. A készülék ekkor is ki-be kapcsolva tartja a beállított hőfokot, 0,5 C fokos hiszterézissel működik. Ha ennél bővebb lehetőségeket szeretne, akkor csatlakoztatnia kell a panelt a lakás wifi hálózatához és az applikáció segítségével tudja a programozást elvégezni.

A különböző norvég wifi fűtőpanelek belseje teljesen egyforma, kerámiamagos alumínium ötvözetű (lamellás) konvekciós fűtőbetéttel működnek.

(A norvég fűtőpanelekről itt talál általános jellemzőket: norvég fűtés

Az ADAX NEO WIFI panel a hagyományos fém előlappal rendelkezik, melyről a következőkben beszélünk. Az ADAX CLEA WIFI üveg előlapos panel, az ADAX WIFI COMPACT norvég fűtőpanel pedig fém előlappal rendelkezik, de ugyanazon teljesítmény jóval kisebb hosszban kapjuk meg. (katt a nevekre)

Adax Neo wifi fehér norvég
Adax Neo wifi fekete norvég panel
Adax wifi okostelefonos applikáció
Adax wifi okostelefonos applikáció zónák
Adax okostelefonos applikáció programozás

Miért is kiemelkedő az ADAX norvég fűtés wifi rendszere?

Az Adax Wifi applikáció teljesen magyar nyelvű és kezelése gyorsan elsajátítható. Hosszú évek óta fejlesztés alatt van, működése stabil, problémamentes az eddigi tapasztalatok szerint.

 • otthona fűtését a világ bármely pontjáról ellenőrizheti, irányíthatja
 • a norvég fűtőpaneleket zónákba rendezheti és azokat külön vezérelheti egy applikáción belül
 • részletes programokat állíthat be életvitelének megfelelően, de gyári program is elérhető az egyszerűség kedvéért
 • gyerekzár beállításával letiltható a termosztáton a manuális beavatkozás
 • az egyes fűtőpanelek fogyasztása is mérhető
 • a norvég elektromos fűtőpaneljeit integrálhatóak okosotthon rendszerébe
 • okos otthonos támogatott alkalmazások:   Google Home – Homey – Amazon Alexa – Tibber – Future Home

Adax Wifi manuális vezérlése

Amikor felszereli és bekapcsolja a fűtőpanelt, az azonnal képes fűteni a helyiséget. A hőfok szabályozható a kezelőn található gombok segítségével.

A készülék ekkor is ki-be kapcsolva tartja a beállított hőfokot. Ha ennél bővebb lehetőségeket szeretne, akkor csatlakoztatnia kell a panelt a lakás wifi hálózatához és használni a telefonos alkalmazást.

Távvezérlés wifi hálózaton

Ha a fűtendő helyiségben elérhető megbízható wifi hálózat, akkor a norvég wifi fűtőpanel működését távolról is szabályozhatja, a hőmérsékletet állíthatja. Ehhez mindössze az ADAX applikációját kell letöltenie és párosítani a készülékeket a helyi wifi hálózattal. Ezek után Ön a világ bármely pontjáról irányíthatja a fűtőpaneleket, programozhatja működésüket és ellenőrizheti az aktuális hőmérsékletet.

Nem szükséges központi egység az üzemeltetéshez

Mivel minden Adax Wifi panel beépített wifi vevőegységgel rendelkezik, így Önnek csak a fűtőpanel(eke)t kell megvásárolnia, nincs szükség külön központi egység beszerzésére, mint más gyárnál. 

Így lényegesen olcsóbban építheti ki okos fűtését, főleg csak néhány norvég wifi panel használata esetén.

Norvég wifi fűtőpanel okosotthon rendszerben

Ha a fűtőpanelt külső termosztátról szeretné vezérelni, vagy akár kiépített vezetékes okosotthon rendszerhez csatlakoztatni, akkor csak az ADAX SLX vezérlő megvételére van szükség. Ezt szükséges a wifis vezérlő helyére betenni, egy egyszerű mozdulattal.

Okosotthon rendszerekbe illeszthető

Az Adax Wifi alkalmazásban könnyen párosíthatja az Adax Wifi és különböző okosotthon alkalmazások regisztrációit, így egy applikáció segítségével irányíthatja a fűtőpaneleket és otthona többi okoseszközét.

IP24 – fürdőszobák fűtésére is

A norvég wifi fűtőpanelek, így az Adax Wifi készülékek is használhatóak fürdőszobákban és egyéb vizes helyiségekben is.  IP24-es besorolásuknak köszönhetően fröccsenő víz és pára ellen védettek.

Adax wifi IP24 védettség, fürdőszobai norvég panel
Adax wifi termosztát

Norvég wifi fűtőpanel applikációjának  kezelése

A norvég panelünk beépített wifis termosztátjához tartozó telefonos applikáció felhasználóbarát, kezelése percek alatt megtanulható, mindez ráadásul magyar nyelven is elérhető.

A főképernyőn egy egyszerű csúszka segítségével állíthatjuk be a kívánt hőmérsékletet, és láthatjuk az éppen aktuális hőmérsékletet is.

Zónásítási lehetőség: Több norvég wifi fűtőpanel használata esetén azokat zónákba rendezhetjük, és eldönthetjük, hogy hány panelt és melyik helyiségekben szeretnénk együtt vezérelni. Így lehetőség van a szobánkénti, emeletenkénti, vagy akár a teljes ház egyidejű szabályozására is.

Napi/Heti programok a gazdaságos használathoz

Ha nem akarunk bajlódni a programozással, előre beállított heti programok közül választhatunk a minél költséghatékonyabb fűtés érdekében. De természetesen elkészíthetjük saját heti programunkat is az egyedi életritmusunknak megfelelően, akár óránkénti bontásban is. Rengeteg energiát takaríthatunk meg azzal, hogy nem fűtjük feleslegesen a helyiséget, akár 10-15% fogyasztáscsökkenés is elérhető a programozással.

Az applikáció minden eseményről (ablaknyitás, hőmérséklet esés)  folyamatos értesítéseket küld nekünk, így nyomon követhetjük a fűtőpanelek működését. Folyamatos visszajelzést kapunk és ellenőrizhetjük a helyiségben zajló folyamatokat távollétünk esetén is.

norvég fűtőpanelek vezérlése

Adax norvég wifi fűtőpanel fajtái

Az Adax Neo WiFi norvég wifi fűtőpanel  330 mm magas (Neo WiFi  H), és keskeny (alacsony), 210 mm magas (Neo Wifi L) kivitelben kapható. Ez utóbbi nagy méretű portálüvegek vagy alacsony terasz parapetek esetén használható.

A fűtőpaneleket nemcsak hagyományos fehér, hanem igen elegáns matt gránitszürke és fényes gyöngyházfekete színben is forgalmazzuk, 5000.-Ft/db színfelárral.

A készülék normál 230 V-os hálózatról üzemeltethető konnektorhoz csatlakoztatva, vagy direkt bekötéssel, és fontos, hogy a dugvilla levágása nem okoz garancia vesztést!

Mint minden norvég wifis fűtőpanelt, az Adax Neo WiFi-t is fali rögzítésre alkalmas konzollal szállítjuk. Kiegészítő tartóláb vásárlásával pedig (P tartóláb) mobil készülékké alakítható, ami alkalmassá teszi több helyiségben való használatát.

A termosztát működési tartománya 5 – 35°C.

Árak fehérben: 100 – 125.000.-Ft mérettől függően,  színesben 110 – 130.000.-Ft/db

Teljesítmények: 250-400-600-800-1000-1200-1400-2000 Watt